VÆKSTPROCES FOR SMV `ER

VÆKSTPROCES FOR SMV `ER

Blandt de mindre og mellemstore virksomheder findes der mange virksomheder med potentialet til at blive dramatisk større på både omsætning, profitabilitet og værdi i forbindelse med et evt. salg.

Vores SMV forløb løber over 2-3 år og er en meget potent udviklingsproces hvor vi kigger på alle aspekter af virksomheden; Ambition, strategi, gennembrudskalender, ledelse, eksekvering, organisation, ejerstruktur, bestyrelse, kapital/funding og meget mere.

HONORERING

Vores honorering består af to eller tre variable og resultatbaserede elementer,
der sikrer fuldstændig interessefællesskab med virksomhedens ledelse og ejere.

EN PROCENTANDEL AF
OMSÆTNINGEN
EN ANDEL AF DEN SKABTE
VÆKST I NETTORESULTATET
OPTION PÅ KØB AF MINDRE
ANDEL AF VIRKSOMHEDEN.

Lad os tage en uforpligtigende snak om mulighederne i din virksomhed.

LifeExtensionEurope

Virksomheden er en dansk familieejet virksomhed indenfor online salg af højkvalitets vitamin og kosttilskudsprodukter. Produkterne omsættes i hele Europa ud fra lager og distributionscenter i Amsterdam.

Vækstambitionen:
Ambitionen var, at virksomhedens omsætning skulle vokse med min. 25% hvert år og med en stigende lønsomhed.

Samarbejdet med Jesper:
Adm. direktør Brian Friis: “…vi arbejdede sammen med Jesper Elling i 3 år. Jesper er meget aktiv og kommer jævnligt i virksomheden og deltager i alle væsentlige aktiviteter. Lige som han har uddannet alle i Vækstledelse.

Jesper er super ambitiøs, professionel og kommer med den rette erfaring, holdning og værktøjskasse. Vi valgte at samarbejde med Jesper, for så at sige at få en ”forsikring” for at vi lykkedes med væksten”.