INSPIRATION

INSPIRATION

Vi tilbyder forskellig former for inspiration. Det kan være bestseller bogen Vækstledelse, kortere foredrag, heldags-workshops samt indlæg på LinkedIn.

Se inspirationsvideoer om vækst

Bestil bogen Vækstledelse

Book et foredrag eller workshop

Følg os på LinkedIn

BESTIL BOGEN VÆKSTLEDELSE AF JESPER ELLING

Corona krisen har delt de danske virksomheder op i to kategorier. Dem der er truet på livet og dem som oplever markant vækst.  Den ledelsesmæssige opgave er derfor, at få gang i omsætningen igen eller at få maksimalt ud af mulighederne. I begge situationer er vækstledelse afgørende. Vil du sætte en vækstagenda i din virksomhed, er denne bog det rigtige for dig, og du vil finde megen inspiration og helt konkrete værktøjer, modeller og cases, der kan hjælpe dig godt i gang.

Prisen pr. bog DKK. 290,00  – plus moms og forsendelse.

SÅDAN
VÆKSTER
DU I SVÆRE
TIDER!

SÅDAN VÆKSTER DU I SVÆRE TIDER!

Der er ingen tvivl om, at for mange virksomheder er de nuværende tider udfordrende og rummer markant usikkerhed. På den anden side indeholder den nuværende situation også en række muligheder og hos Growth Doctor hjælper vi i skrivende stund en række virksomheder der har besluttet, at nu skal der tages markedsandele og vækstes – og de lykkes.

Har din ledergruppe, virksomhed eller netværk behov for inspiration og at blive udfordret så book et foredrag eller workshop med Jesper Elling.

FOREDRAG

Typisk af 60 til 90 minutters varighed.
DKK: 25.000 plus moms.

WORKSHOP

Typisk en hel dag og 100% tilpasset til virksomhedens situation.
DKK: 50.000  plus moms.

Har du behov for yderligere information så tag kontakt  på je@growth-doctor.com eller +45 23 23 40 95.

Vi ser frem til at inspirere jer til yderligere vækst.

BESTIL BOGEN VÆKSTLEDELSE

Bestil bogen Vækstledelse af Jesper Elling

Bestil bog