INSPIRATION

INSPIRATION

Vi tilbyder forskellig former for inspiration. Det kan være bestseller bogen Vækstledelse, kortere foredrag, heldags-workshops samt indlæg på LinkedIn.

Se inspirationsvideoer om vækst

Bestil bogen Vækstledelse

Book et foredrag eller workshop

Følg os på LinkedIn

BESTIL BOGEN VÆKSTLEDELSE AF JESPER ELLING

Corona krisen har delt de danske virksomheder op i to kategorier. Dem der er truet på livet og dem som oplever markant vækst.  Den ledelsesmæssige opgave er derfor, at få gang i omsætningen igen eller at få maksimalt ud af mulighederne. I begge situationer er vækstledelse afgørende. Vil du sætte en vækstagenda i din virksomhed, er denne bog det rigtige for dig, og du vil finde megen inspiration og helt konkrete værktøjer, modeller og cases, der kan hjælpe dig godt i gang.

Prisen pr. bog DKK. 290,00  – plus moms og forsendelse.

BOOK ET FOREDRAG

Vi har holdt hundredvis af foredrag, workshops m.v. om vejen til lønsom vækst. Det kan være alt fra 30 min. til en hel dag. Det kan være face-to-face eller via f.eks. Zoom eller live streaming. Vi kan holde foredrag på dansk, engelsk eller skandinavisk.

Indholdet kan være alt fra en generel introduktion til Vækstledelse, over vækststrategi, vækstkultur og eksekvering, til kundeloyalitet og digitalisering af kunderejsen samt vækst i forbindelse med evt. salgsklargøring af din virksomhed. Mulighederne er mange.

Ring til os for yderligere information på +45 23 23 40 95.

BESTIL BOGEN VÆKSTLEDELSE

Bestil bogen Vækstledelse af Jesper Elling

Bestil bog