BØGER OM VÆKST

Bøger Vækst

NYHED! VÆKST

Af Jesper Elling

I denne min sjette bog er tiden inde til at stille skarpt på, hvad der reelt kan skabe lønsom vækst i din virksomhed.

Væk med myterne og ind til benet – i min verden er det alene resultaterne, der tæller.

Jeg har i mere end 25 år rådgivet danske og internationale virksomheder og har set, hvad finanskrisen i 2008, corona-pandemien i 2020-2021 og senest inflationskrisen i 2022-2023 har gjort ved de danske virksomheder. Og en ting står klart for mig.

Den virkelige test af dig og dit lederskab er, når markedet skrumper – vælger du at følge med ned, holder du fast i status quo, eller har du modet til at øge din konkurrencekraft dramatisk, så du kan tage markedsandele og rent faktisk vækste i nedgangstider?

Denne bog er til dig, der vil skabe lønsom vækst – til enhver tid. Det var mit mål at skrive en relativ kort ”to-the-point” og praktisk anvendelig bog, og jeg håber, at bogen kan inspirere dig til at sætte dit og virksomhedens fulde potentiale frit – den lønsomme og accelererende vækst er bevis for, at du er lykkedes med det. God læselyst

Kr. 290,00 plus moms og forsendelse

VÆKSTLEDELSE

Af Jesper Elling

Bogen er ude i 3. oplag og giver en generel  indføring til hvorledes du leder lønsom vækst og arbejder med reelle gennembrud.

Corona krisen har delt de danske virksomheder op i to kategorier. Dem der er truet på livet og dem som oplever markant vækst.  Den ledelsesmæssige opgave er derfor, at få gang i omsætningen igen eller at få maksimalt ud af mulighederne. I begge situationer er vækstledelse afgørende. Vil du sætte en vækstagenda i din virksomhed, er denne bog det rigtige for dig, og du vil finde megen inspiration og helt konkrete værktøjer, modeller og cases, der kan hjælpe dig godt i gang.

Kr. 100,00 plus moms og forsendelse

BESTIL BØGER

Bestil bog
Vælg bøger