CASES

”… Vi valgte at tage Growth Doctor og Jesper Elling med ombord for at sikre, at vi fi k eksekveret vores strategi. Dette skete via processen ”Kun vækst er succes” hvor samtlige medarbejdere fra direktion, hovedkontor, butikker m.v. blev involveret og uddannet i Vækstledelse. Jesper er ekspert i vækststrategi, vækstledelse og mersalg og vi skabte i de efterfølgende år de bedste resultater nogensinde.”

CEO Frederik Brønnum, Imerco

“Medio 2022 og efter nogle gode ”køkken-år”, under Corona, oplevede vi en opbremsning i markedet, dette grundet inflation, krig, stigende renter, faldende boligpriser m.v. På trods af dette, valgte vi at øge ambitionen med et mål om markant lønsom vækst. Vi bad derfor Growth Doctor og Jesper Elling om at hjælpe os med vores vækststrategi og implementering af Vækstledelse. Og her 9 måneder inde i forløbet er vores vækststrategi formuleret, vi har udviklet en dramatisk forbedret kunderejse, implementeringen kører i bølge 3 og alle indehavere og ledere er uddannet i Vækstledelse. Og vigtigst af alt, kunderne elsker det og mange af vores butikker udviser nogle imponerende resultater og ikke mindst engagement. Dette er en helt fantastisk vækstrejse!”

Kædedirektør Cecilia Winther, Svane Køkkenet

“I april 2022 udvalgte vi en række SuperBrugsen butikker med et stort potentiale men som reelt performede dårligere end kæden som helhed. Vi bad Growth Doctor og Jesper Elling om at hjælpe os og det blev en intens vækstproces med involvering af de relevante uddelere, butikspersonalet, salgschefer og funktioner på Servicekontoret. Det var fascinerende at se hvordan frustration og demotivation blev forvandlet til fokus på vækst, handlekraft og motivation. Uddelerne og salgschefernes fantastiske indsats resulterede i, at vi efter blot få måneder kunne konstatere at de aktuelle butikker som helhed performede bedre end resten af kæden, og dette i en tid med inflation, krise og krig i Europa. Nu skal Vækstledelse udbredes i hele kæden. Tak til Growth Doctor og Jesper Elling for at spille os max gode.“

Nick Rasmussen Salgsdirektør, Superbrugsen og Kvickly

”Jesper Elling er en fremragende vækstprovokatør for topledelsen. Med tårnhøje ambitioner, en kompromisløs attitude og ekstremt effektive ledelsesværktøjer inden for vækstledelse hjælper Jesper dig til at nå helt nye højder inden for ledelse af ledergruppen og hele virksomheden. Du vil opnå resultater, du slet ikke troede mulige. Vækstledelse virker på alle niveauer i organisationen og på tværs af lande og kulturer. Alene i det første år var omsætningsværdien af samarbejdet med Jesper mere end 100 mio. kr. værd for virksomheden, og vi havde 18 kvartaler i træk med lønsom vækst og aktiekursen sted fra 65 til 500 på 3 år. 

Gør dig klar til rejsen med Jesper – det er mindblowing!”

Torben Paulin Tidligere CEO BoConcept, nu koncernchef i TCM Group A/S

”Gennem sit engagement og sin vækstfilosofi har Jesper Elling skabt et helt nyt banebrydende mindset hos mig og min ledergruppe. Vi tør i dag sætte ambitiøse mål i et marked helt uden vækst. Allerede i løbet af de første fire måneder nåede vi en vækst i vores salg på +45%, og dette skete udelukkende gennem erobring af markedsandele. I dag vækster vi 10:1 i forhold til nærmeste konkurrent. Er du klar, er Jesper Elling også klar!”

Tom Høg Sørensen, tidligere CEO, EMAR A/S, virksomheden er nu solgt.

“Samarbejdet med Jesper Elling har været helt centralt i arbejdet med at gøre Niels Brock strategisk stærkere i en tid med store omvæltninger og reformer på uddannelsesområdet. Jesper har gennem et år trænet Niels Brocks samlede ledelse i at turde tænke stort, sætte ambitiøse og klare mål og fokusere på opnåelse af målene. Han har været instrumentel i at sætte vores medarbejdere fri inden for en veldefineret bane markeret af fire hjørneflag, og i hvordan vi som ledelse guider medarbejderne med skiftevis ledelse og coaching.”

Anya Eskildsen, CEO, Niels Brock

“Vækstledelse er en kraftfuld, innovativ og fuldt integrerbar ledelsesmodel, som skaber en fuldstændigt anderledes tankegang og tilgang til dét at drive virksomhed og lede andre. Faldgruberne er, at det ved første øjekast kan virke, som om alle idéerne allerede er implementeret, og at de potentielle forbedringer er minimale. Men gennem en bedre forståelse for, hvordan den nye model og principper påvirker virksomheden bliver det klart, at potentialet er helt enormt. Så mit råd er: Forstå vækstledelse ned i mindste detalje. Tag et kig på din virksomhed fra det nye perspektiv, og opdag det nye mindsets kraft til at maksimere kraftfulde resultater.

Vi gjorde det, og vores resultater er vokset dramatisk.”

Chris Juliam, tidligere Managing Director, Takeda Italy, Holland, Belgium og Frankrig

“Efter to års fokus på at øge vores indtjening ville vi vækste vores virksomhed igen. Vi konsulterede Jesper Elling og diskuterede vores mål, og hvordan vi kunne nå dem. Med vækstledelse fik vi et fantastisk redskab og en ramme, hvor selv vores meget ambitiøse mål blev overhalet af virkeligheden (40% årlig omsætningsvækst i stedet for kun 10%). Vækstledelse er ikke en nem opgave. Du må være forberedt på, at det kræver dramatiske forandringer. Målsætninger bliver pludselig meget tydeligere, ligesom hvad og hvem der er de rigtige for organisationen. Men gør det – det er det hele værd”.

Lars Peter Busch. Tidligere CEO LogBuy Group. Virksomheden er nu solgt.

”…Udover de finansielle resultater med vækst i både omsætning og indtjening, har Jesper Elling`s tilgang givet os nogle ledelsesredskaber, som bliver brugt på alle niveauer af virksomheden”.

Adm. Direktør Per Steen Larsen, Pisiffik Grønland