LAD OS HJÆLPE

Danmarks eneste konsulenthus
med speciale i vækst

Growth Doctor er Danmarks eneste konsulenthus med 100% fokus på hvordan vi øger din virksomheds omsætning, lønsomhed og værdi.

Vi er førende indenfor områderne Vækststrategi, Vækstledelse, Eksekvering, Kundeloyalitet og den optimale kunderejse, BtB salgsledelse, mersalg/opsalg og meget mere.

Vi arbejder med virksomheder indenfor retail, online, OMNI og B2B.

Vores motto: “Let´s grow crazy” – betyder grundlæggende, at vi skaber et uset gennembrud i din virksomheds omsætning, lønsomhed og værdi. Midlet er accelererende profitabel vækst og hemmeligheden er Vækst- og gennembrudsledelse.

Ingen har den erfaring vi har. Og ingen har skabt de resultater som vi har.

THE GROWTH DOCTOR MOUNTAIN©

Vækstrejsen med os

Skal din virksomhed vækste markant, starter det hele med etableringen af en vækstambition, som bliver styrende for hele processen. Herefter udarbejder vi vækststrategien med ”vækstspor”, ”must win battles”, ”gennembrudskalender”, ”vækstplaner” med tydelige ”hjørneflag” og meget mere.

Alle ledere fra CEO til projektleder bliver uddannet i Vækstledelse og det bliver virksomhedens nye fælles ledelsessprog og værktøjskasse.

Vi sikrer os, at alle har de nødvendige værktøjer til at kunne eksekvere strategien.

Vi udvikler en vækst-DNA og vækstkultur i din virksomhed hvor vi kigger på alt fra employer branding over belønningsmodeller til medarbejderinvolvering.

Vi arbejder systematisk med kundeloyalitet som en grundlæggende indsats, idet et løbende stort kundetab kan dræne den skabte vækst.

Vi kigger ligeledes på muligheden for yderligere digitalisering af den perfekte kundeoplevelsen.

Lad os guide dig op på toppen.

VEJEN TIL LØNSOM
VÆKST I DIN
VIRKSOMHED!

VEJEN TIL LØNSOM VÆKST I DIN VIRKSOMHED!

Langt de fleste virksomheder og ledelser tænker ”…vi gør det så godt vi kan”. Men 8 ud af 10 virksomheder indeholder et markant yderligere potentiale. Første skridt er at overgive sig til tanken om yderligere vækst og så igangsætte en robust vækstproces. Det er dette Growth Doctor hjælper med og vi har skabt nogle ret vilde resultater sammen med vores kunder. Lad os guide jer til mere vækst eller lad os indledningsvist starte med at inspirere Jer på et foredrag eller en workshop.

Har din ledergruppe, virksomhed eller netværk behov for inspiration og at blive udfordret så book et foredrag eller workshop med Jesper Elling.

FOREDRAG

Typisk af 60 til 90 minutters varighed.
DKK: 25.000 plus moms.

WORKSHOP

Typisk en hel dag og 100% tilpasset til virksomhedens situation.
DKK: 50.000 plus moms.

Har du behov for yderligere information så tag kontakt på je@growth-doctor.com eller +45 23 23 40 95.

Vi ser frem til at inspirere jer til yderligere vækst.