LAD OS HJÆLPE

Danmarks eneste konsulenthus
med speciale i vækst

Growth Doctor er Danmarks nye konsulenthus med 100% fokus på hvordan vi øger din virksomheds omsætning, lønsomhed og værdi.

Vi har samlet nogle af Danmarks mest kompetente eksperter indenfor områderne Vækststrategi, Vækstledelse, Kundeloyalitet og NPS, CX og digitalisering af den optimale kunderejse, BtB salgsledelse, mersalg/opsalg og meget mere.

Vi arbejder med virksomheder indenfor retail, online, OMNI og B2B.

Vores motto: “Let´s grow crazy” – betyder grundlæggende, at vi skaber et uset gennembrud i din virksomheds omsætning, lønsomhed og værdi. Midlet er accelererende profitabel vækst og hemmeligheden er Vækst- og gennembrudsledelse.

Ingen har den erfaring vi har. Og ingen har skabt de resultater som vi har.

THE GROWTH DOCTOR MOUNTAIN©

Vækstrejsen med os

Skal din virksomhed vækste markant, starter det hele med etableringen af en vækstambition, som bliver styrende for hele processen. Herefter udarbejder vi vækststrategien med ”vækstspor”, ”must win battles”, ”gennembrudskalender”, ”vækstplaner” med tydelige ”hjørneflag” og meget mere.

Alle ledere fra CEO til projektleder bliver uddannet i Vækstledelse og det bliver virksomhedens nye fælles ledelsessprog og værktøjskasse.

Vi sikrer os, at alle har de nødvendige værktøjer til at kunne eksekvere strategien.

Vi udvikler en vækst-DNA og vækstkultur i din virksomhed hvor vi kigger på alt fra employer branding over belønningsmodeller til medarbejderinvolvering.

Vi arbejder systematisk med kundeloyalitet som en grundlæggende indsats, idet et løbende stort kundetab kan dræne den skabte vækst.

Vi kigger ligeledes på muligheden for yderligere digitalisering af den perfekte kundeoplevelsen.

Lad os guide dig op på toppen.