HVORFOR VÆKST?

HVORFOR VÆKST?

Vækst skal ikke være et mål i sig selv. Men vedvarende accelererende lønsom vækst er det ultimative bevis på, at virksomheden skaber værdi for kunder, medarbejdere, leverandører, samfund og dermed også for ejerne.

En anden betragtning er, at hvis din virksomhed ikke vokser, så er den ved at dø. Forstået på den måde, at hvis man ikke gennem en ambitiøs vækststrategi udfordrer sig selv, får man ikke stillet de provokerende spørgsmål der gør, at man leder efter og skaber markant bedre løsninger.

Et sidste perspektiv er, at intet har så stor indflydelse på salgsprisen af en virksomhed, som dens evne til at skabe kontinuerlig accelererende profitabel vækst. Prisen kan faktisk blive fordoblet hvis virksomheden vokser, sammenlignet med en virksomhed som ikke vokser. Også selv om omsætning og lønsomhed er den samme.

SÅDAN
VÆKSTER
DU I SVÆRE
TIDER!

SÅDAN VÆKSTER DU I SVÆRE TIDER!

Der er ingen tvivl om, at for mange virksomheder er de nuværende tider udfordrende og rummer markant usikkerhed. På den anden side indeholder den nuværende situation også en række muligheder og hos Growth Doctor hjælper vi i skrivende stund en række virksomheder der har besluttet, at nu skal der tages markedsandele og vækstes – og de lykkes.

Har din ledergruppe, virksomhed eller netværk behov for inspiration og at blive udfordret så book et foredrag eller workshop med Jesper Elling.

FOREDRAG

Typisk af 60 til 90 minutters varighed.
DKK: 25.000 plus moms.

WORKSHOP

Typisk en hel dag og 100% tilpasset til virksomhedens situation.
DKK: 50.000  plus moms.

Har du behov for yderligere information så tag kontakt  på je@growth-doctor.com eller +45 23 23 40 95.

Vi ser frem til at inspirere jer til yderligere vækst.